Aktualnosci

14/03/2010

OGŁOSZENIA

 UWAGA Dnia 7 listopada o godzinie 15.30 nasze maluszki z grupy "KRASNALE" zapraszają Rodziców na pasowanie.       OPŁATY ZA PRZEDSZKOLE  2019/2020r. Stawka żywieniowa dzienna: koszt

Szkoła w ruchu

Logopeda radzi

Logopeda radzi

kÄ…cik nauczycielki

Erasmus+

Projekty edukacyjne

 

UNICEF - LALECZKI

KLUB EUROPEJSKI

DOBRA PRAKTYKA

Klub bajkowy


 

Sekap

Termomodernizacja

 

Jadłospis

 JADŁOSPIS 18.11.2019-22.11.2019 r.

 

 

 

PONIEDZIAŁEK: 18.11.2019r.

 

 

 

ŚNIADANIE:

 

Chleb mieszany z masłem, kiełbasa krakowska, papryka czerwona, szczypiorek. Kawa z mlekiem i miodem(1,7)

 

OBIAD:

 

Zupa ogórkowa z jarzynami i ryżem koperek. Jajko sadzone. Ziemniaki. Fasolka szparagowa. Sok jabłkowy 100%(9,7,3,1)

 

PODWIECZOREK:

 

Serek waniliowy(7)

 

 

 

WTOREK: 19.11.2019r.

 

 

 

ŚNIADANIE:

 

Wek z masłem, twarożek z rzodkiewką. Płatki kukurydziane na mleku. Żurawina(1,7)

 

OBIAD:

 

Krupnik z jarzynami i ziemniakami, pietruszka zielona. Zrazy a'la gołąbki w sosie pomidorowym. Ziemniaki. Kompot owocowy(1,9,3,7)

 

PODWIECZOREK:

 

Gruszka. Chleb z masłem(1,7)

 

 

 

ŚRODA: 20.11.2019r.

 

 

 

ŚNIADANIE:

 

Chleb mieszany z masłem, szynka wieprzowa, sałata zielona, szczypiorek. Herbata z mlekiem i miodem(1,7,6)

 

OBIAD:

 

Zupa pieczarkowa z jarzynami i makaronem muszelki, pietruszka zielona. Wątróbka drobiowa w sosie własnym. Ziemniaki. Surówka z pory i jabłka ze śmietaną. Sok pomarańczowy 100%(9,1,7)

 

PODWIECZOREK:

 

Rogal z masłem i dżemem. Herbata miętowa(1,7)

 

 

 

CZWARTEK: 21.11.2019r.

 

 

 

ŚNIADANIE:

 

Chleb z masłem, pasta z sera żółtego z jajkiem, majonezem i szczypiorkiem. Kiełki. Bawarka. Gruszka(1,7,3,10)

 

OBIAD:

 

Rosół z jarzynami i lanym ciastem, pietruszka zielona. Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem. Ziemniaki. Kompot owocowy(9,1,7,6)

 

PODWIECZOREK:

 

Mandarynki. Wek z masłem(1,7)

 

 

 

PIĄTEK 22.11.2019r.

 

 

 

ŚNIADANIE:

 

Chleb mieszany z masłem, szynka drobiowa, ogórek zielony, szczypiorek. Herbata z mlekiem i miodem(1,7,6)

 

OBIAD:

 

Zupa pomidorowa z jarzynami i makaronem literki, koperek. Ryba panierowana. Ziemniaki. Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem i marchewką. Kompot owocowy(9,7,1,3,4)

 

PODWIECZOREK:

 

Kiwi. Wek z masłem(1,7)