Aktualnosci

14/03/2010

OGŁOSZENIA

  Szanowni Państwo! Rodzice dzieci zakwalifikowanych mają obowiązek w terminie od 15.04.2021 r. godz.: 13:00 do 20.04.2021 r. godz.:

Szkoła w ruchu

Logopeda radzi

Logopeda radzi

kÄ…cik nauczycielki

Erasmus+

Projekty edukacyjne

 

UNICEF - LALECZKI

KLUB EUROPEJSKI

DOBRA PRAKTYKA

Klub bajkowy


 

Sekap

Termomodernizacja

 

Jadłospis

JADŁOSPIS 21.06.2021-25.06.2021 r.

 

PONIEDZIAŁEK: 21.06.2021r.

 

 

 

ŚNIADANIE:

 

Chleb mieszany z masłem, kiełbasa krakowska, papryka czerwona, szczypiorek. Herbata z mlekiem i miodem Jabłko(1,7,6)

 

OBIAD:

 

Zupa ogórkowa z jarzynami i ziemniakami, koperek. Placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną. Kompot owocowy(9,1,7,3)

 

PODWIECZOREK:

 

Gruszka. Wek z masłem(1,7)

 

 

 

WTOREK: 22.06.2021r.

 

 

 

ŚNIADANIE:

 

Wek z masłem, ser żółty, pomidor, szczypiorek. Kawa z mlekiem i miodem. Truskawki(1,7)

 

OBIAD:

 

Zupa kalafiorowa z jarzynami i kaszą manną, pietruszka zielona. Kotlet mielony. Ziemniaki. Mizeria ze śmietaną. Kompot owocowy(9,1,7,3)

 

PODWIECZOREK:

 

Brzoskwinia.

 

 

 

ŚRODA: 23.06.2021r.

 

 

 

ŚNIADANIE:

 

Chleb mieszany z masłem, szynka drobiowa, ogórek małosolny, szczypiorek. Bawarka(1,7,6)

 

OBIAD:

 

Zupa pomidorowa z jarzynami i makaronem literki, koperek. Filet rybny w cieście naleśnikowym. Ziemniaki. Surówka z kapusty kiszonej z marchewką i jabłkiem. Kompot owocowy(9,4,3,1,7)

 

PODWIECZOREK:

 

Jogurt z malinami. Biszkopty(1,7,3)

 

 

 

CZWARTEK: 24.06.2021r.

 

 

 

ŚNIADANIE:

 

Chleb żytnio-pszenny z masłem, twarożek na słodko. Kakao.

 

Sok wyciskany:Pastelowy(jabłko, czerwona kapusta, cytryna)(1,7,6)

 

OBIAD:

 

Rosół z jarzynami i lanym ciastem, pietruszka zielona. Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem. Ziemniaki. Kompot owocowy(9,1,3)

 

PODWIECZOREK:

 

Kisiel . Ciasteczka "Be-be"(1,3)

 

 

 

PIĄTEK: 25.06.2021r.

 

 

 

ŚNIADANIE:

 

Chleb mieszany z masłem i szczypiorkiem, kiełbaska na gorąco, ketchup. Herbata z mlekiem i miodem(1,7,6,9)

 

OBIAD:

 

Kapuśniak z młodej kapusty z ziemniakami i jarzynami, koperek. Makaron z serem białym i masłem. Jabłko. Kompot owocowy(9,1,7)

 

PODWIECZOREK:

 

Morele.